Dark Light
,

18858 – DASKA RGLUX RG207


Спецификација:
– Површина за пеглање:
33x110cm.
– Практичнен дизајн за лесно
пеглање.
– Висок квалитет на железо.
– Квалитетна електростатска
нерѓосувачка боја.
– 100% Памучна покривка и
сунѓер
отпорен на топлина.
– Стабилна Подлога.

1,199.00ден