Dark Light

18504 – DUPCAL.VIBR 1100W KUFER+PRIBO KR1102K10A


Влезна моќност   1100w

Механички брзини    2

Број на вртежи   0-1100 / 0-3200 rpm

Удари во минута   0-18700 / 0-54400 bpm

Макс. дупчење во дрво   50 mm

Макс. дупчење во метал   16 mm

Макс. дупчење во бетон    18 mm

Капацитет на стезна глава   13mm

Тежина   2.8 kg

8,999.00ден