Dark Light

18053 – AGOLNA BRUS. 900W KUFER+PRIBOR BEG220KA5


Влезна моќност      900 w

Дијаметар на диск     125 mm

Навој на вретено   M14

Број на вртежи    12000 rpm

Тежина    1.8 kg

 

4,599.00ден