14878 – PRAVOSMUKALKA FAVORIT FVC156


1 метална телескопска цевка
Пластична четка за под – Електронски регулатор
Педала за автоматско намотување на кабелот
Индикатор за ниво на прав
Специјален дизајн за мала бучава
Текстилна или книжна кеса
Капацитет за прашина: 2,0 l
Црево со можност за вртење од 360 степени
Голема рачка
Издувен HEPA филтер
Должина на кабел: 4,5 m
Моќност 2000 W
Боја:Црно/Црвена

3,990.00ден