10912 – HILTA 1500W HD 20 MP 6705


MAX MP-HD20 – 1500W, хилта-ударен чекан, вртежи 750 во минута,Удари 3000 во минута, Дупчење во дрво 40мм бетон 36мм,метар 13мм, енергија 5.0Ј, Футер СДС+

7,499.00ден