Dark Light

10911 – HILTA MP 800W HD 007 7235


Шифра: 5908
Моќност: 850W
Вртежи: 800/мин
Вртежи без удар: 3150/мин
Дијаметар на футер: 13 мм
Дупчење во:
-метал 13мм
-дрво 40мм
-камен 26мм

3,999.00ден