Dark Light

10902 – SHTRAFILICA ELEKTRICNA 400W MP-ID30 7240


• Штрафилица – MP-ID30
• Напон: 230V~50Hz
• Моќност: 400W
• Вртежи: 0-3400/min
• Дупчење: 10mm
• Шифра на производот: 7240

1,799.00ден