Dark Light

10910 – BURMASHINA BATERISK MP-CDL020-10.8V 6969


MAX MP-CDL020 – 10.8V Li-Ion, батериска бормашина,вртежи 0-350,вотор ниво 0-1250,време на полнење на батеријата е еден час,вртежен момент 22+1, бесклучен футер 0.8-10мм

3,899.00ден