Dark Light

99999 – INDUKCISKA PLOCA GREE GCWK-21XSW


 

Слим Дизајн

Само

35мм дебелина со копчиња на допир

.

 


 

Водоотпорен Дизајн

 

Уредот е дизајниран со посебна внатрешна и надворешна структура што го прави не само тенок, туку и водоотпорен.

 

 

 


 

Шест функции на готвење

Динстање, пржење, супа, каша, варење, скара и други гункции на готвење по ваша желба.

 

 


 

 

Национален патент

Национален патент на тивок оган со три вида на ниска енергија за континуирано загревање.


Постојано високо греење

 

Иновативниот програм на фиксна температура овозможува постојана висока моќност на индукцискиот шпорет со што можете да ја приготвувате храната на начин кој Вие сакате.

 

 


 

Стабилно работење на ниска моќност

Индукцискиот шпорет на Gree има технологија за работење на ниска моќност. Уредот може стабилно да работи и под 200W.

 


 

Други функции

Двоен вентилатор, 24 часовен тајмер, 1W vo мирување, функција за заклучување (заштита за деца).

 

4,990.00ден