Dark Light

25097 – KAMIN BLIST BASEL


Максимална моќност: 8-10 kW
Материјал: челичен лим
Стакло отпорно на топлина до 750 °C
Регулатива за снабдување со воздух
Регулација на излезот на оџакот
Дефлектор/Пепелник/Решетка: железо
Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm
Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm

12,990.00ден