Dark Light

21942 – SFM AKU.ROTA. EKSC.BRUSILKA FMCW220D1-QW


Акумулаторска ротациска ексцентрична брусилка во торба комплет со полнач и една батерија 18V 2.0Ah дијаметар на диск 125 мм so 12000 вртежи во минута.

11,999.00ден