Dark Light

19156 – DUPC VIBRAC. 850W 13MM KUFER FMEH850K-QS


Влезна моќност   850W

Механички брзини     2

Максимален вртежен момент    45nm

Број на вртежи   0-1100/3200 rpm

Удари во минута    0-54,400 bpm

Макс. дупчење во дрво    50mm

Макс. дупчење во метал   13mm

Макс. дупчење во бетон    18mm

Капацитет на стезна глава    13mm

Тежина   2.2kg

Должина   328mm

Висина 255 mm

9,899.00ден