Dark Light
-13%
,

18857 – SUSHARA RGLUX RG1071


Спецификација:
– Должина на сушара: 18м.
– Квалитетна електростатска
боја.
– 100% нерѓосувачко железо.
– Можност за преклопување и
лесно
за носење.
– Пластични капаци на нозе за
заштита на подови и
спречување
лизгање.
– Стабилна Подлога.
– Сертификат за висок квалитет.

699.00ден 799.00ден