Dark Light

18498 – AGOLNA BRUSILKA 850W 125MM FMEG220-QS


Влезна моќност   850w

Дијаметар на диск    125 mm

Навој на вретено   M14

Број на вртежи    12000rpm

Тежина   2.3 kg

5,099.00ден