Dark Light

18496 – KRUZNA PILA 1650W KUFER FME301K-QS


Влезна моќност   1650 w

Дијаметар на пилата   190 mm

Прифата на пилата   16mm

Број на вртежи   5500 rpm

Аголно сечење до   0-45 °

Длабочина на сечење при 90°   66 mm

Тежина    4.31 kg

10,199.00ден