,

19191 – KLIMA GREE LOMO LC – 15 12000BTU

Availability:

Out of stock


KLIMA GREE LOMO LC – 15 12000BTU

Model:GWH12QB

23,990.00ден

Out of stock

Модел GWH12QB-K6DNB4I/I
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење 3200(600~3600)
 греење 3500(600~3800)
Потрошувачка ладење 997(120~1400)
 греење 970(120~1500)
Работна температура ладење -15~43
 греење -15~24
SEER/SCOP(W)/SCOP(A) 6.1/ 5.1/4.0
Енергетска класа A++/ A+++/A+
Внатрешна Единица GWH12QB-K6DNB4I/I
Проток на воздух m3/h 560/480/410/290
Ниво на звучен притисок dB (A) 41/37/33/25
Димензии (ДxВxШ) mm 790×275×200
Тежина (нето) kg 9
Надворешна Единица GWH12QB-K6DNB8I/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/gr R32/590
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9,52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 848×596×320
Нето тежина kg 31