Dark Light
-14%

99999 – TOPLINSKA PUMPA GREE VERSATI 4 Monoblock GRS-CQ16Pd/NhG4-M


VERSATI IV 16KW 3фазна – Топлиска пумпа воздух-вода во Моноблок изведба.
Примена со подно греење, греење/ладење со Фенкојлери или греење со соодветни радијатори.
А+++ Енергетска класа при греење.
Вграден 2-степен компресор.
Зиден LED контролер со Touch-Screen контрола, како и вградена WiFi далечинска контрола преку телефон.
Еколошки и ефикасен фреон R32.
Eurovent i Keymark Сертификати.

206,999.00ден 240,999.00ден