Dark Light
-15%

99999 – TOPLINSKA PUMPA GREE VERSATI 4 Monoblock GRS-CQ16Pd/NhG4-E


VERSATI IV 16KW – Топлиска пумпа воздух-вода во Моноблок изведба.
Примена со подно греење, греење/ладење со Фенкојлери или греење со соодветни радијатори.
А+++ Енергетска класа при греење.
Вграден 2-степен компресор.
Зиден LED контролер со Touch-Screen контрола, како и вградена WiFi далечинска контрола преку телефон.
Еколошки и ефикасен фреон R32.
Eurovent i Keymark Сертификати.

199,999.00ден 234,999.00ден