Dark Light

99999 – T-FRESH GVH24AL-K3DNC7A


Модел GVH24AL-K3DNC7A
Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220~240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 7200(1000~9800)
 греење W 7500(1600~11100)
Потрошувачка ладење W 2250(370~3700)
 греење W 2080(320~3800)
Работна
температура
ладење °C -15~+43
 греење °C -15~+24
SEER/ SCOP W/A/C 6.10/ /4.00/
Енергетска класа A++/ /A+/
Внатрешна Единица GVH24AL-K3DNC7A/I (WiFi)
Проток на воздух m3/h 1400/1150/ /1050/ /900/
Ниво на звучен притисок dB (A) 49/45/ /42/ /39/
Димензии (ДxВxШ) mm 507×1770×320
Тежина (нето) kg 40
Надворешна Единица GVH24AL-K3DNC7A/O
Тип на компресор Two Cylinder Rotary
Фреон/полнење -/kg R410A/2.0
Ниво на звучен притисок dB (A) 60
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 955×700×396
Нето тежина kg 53.5

99,990.00ден