Dark Light

99999 – PARAVAN ZA KADA G02


120х150см – 11490 DEN
140х150см – 11990 DEN
150х150см – 12390 DEN
160х150см – 12690 DEN
170х150см – 13190 DEN

Параван за када од калено матирано стакло,дебелина 5мм.Хром алуминиумски профили.

11,490.00ден