99999 – PARAVAN SL MAT


70х90х185см – 9990 DEN
70х100х185см – 10890 DEN
70х120х185см – 12290 DEN
80х80х185см – 8690 DEN
80х90х185см – 9390 DEN
80х100х185см – 11090 DEN
80х110х185см – 11990 DEN
80х120х185см – 12490 DEN
90х90х185см – 9590 DEN
90х100х185см – 12790 DEN
90х110х185см – 12990 DEN
90х120х185см – 14690 DEN
100х100х185см – 14690 DEN
100х120х185см – 16190 DEN

Параван од калено сигурносно матирано стакло,дебелина 5мм.Матирани алуминиумски профили.

9,990.00ден