Dark Light

99999 – PARAVAN JL625


90х180см – 11399 DEN
100х180см – 13599 DEN
120х180см – 15400 DEN
130х180см – 15499 DEN
140х180см – 15899 DEN
150х180см – 16199 DEN
160х180см – 16699 DEN
170х180см – 17199 DEN

Параван од калено матирано стакло,дебелина 5мм.Хром алуминиумски профил.

11,399.00ден