Dark Light

99999 – PARAVAN 626


100х185см -14999 DEN
110х185см – 15499 DEN
120х185см – 16799 DEN
130х185см – 16899 DEN
140х185см – 17299 DEN
150х185см – 18099 DEN
160х185см – 18199 DEN
170х185см – 19899 DEN

Параван од калено сигурносно транспарентно стакло,дебелина 6мм.Алуминиумски црни профили.

14,999.00ден