Dark Light

99999 – INVERTER GREE GVH48AH-M3DNA5A


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (5.1/3.8)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:13000.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:14000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:12000/13600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:4200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1850.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:5.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:56.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:58.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:94.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 140 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:1.018 X 1.107 X 440 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години

139,990.00ден