Dark Light

99999 – FRIZHIDER GREE SIDE BY SIDE GRF-658WEG


 SIDE BY SIDE ФРИЖИДЕР
 КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ : 394 Л
 КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАОТ : 210 Л
 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ: A +
 НИВО НА БУЧАВОСТ: 39DB
 КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ ЗА 24 ЧАСА: 12КГ
 NO FROST MULTI FLOW
 РАЗЛАДЕН ФРЕОН: R-600A
 LED ОСВЕТЛУВАЊЕ
 ПОЛИЦИ ОД СТАКЛО 4
 ЛЕДОМАТ
 НАДВОРЕШЕН ДИСПЛЕЈ
 АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНИ ВРАТИ
 БОЈА: СТАКЛО ЗЛАТНА
 ДИМЕНЗИИ (Ш X В X Д ): 907X1780X768ММ

59,990.00ден