Dark Light

99999 – FRIZHIDER GORENJE NRS9181MX


Енергетска класа: A+

Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm

Врата: Метална врата

Боја: Инокс

Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

Ногарки: 4

Климатска класа: SN, N, ST

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 566 / 516 l

Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 350 / 339 l

Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 216 / 177 l

Капацитет на замрзнување: 11 kg/24h

Издржливост при прекин на електрична енергија: 10 h

Електронско управување (SensoTech)

Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

Аларм за отворена врата

Total NoFrost

Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот

Ледомат: Twist ледомат

Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

Брзо ладење

Штедлива програма (EcoMode)

ЛЕД осветлување

5 стаклени полици

Држач за шишиња

1 сад за месо

Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата

Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

Флексибилен сад за јајца

FreshZone фиока

Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

Простор за замрзнување: 2 фиоки

4 полици на врата на замрзнувачот

5 стаклени полици

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,13 kWh

Бучност: 43 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97,7 × 189,6 × 72,7 cm

Нето тежина на апаратот: 91 kg

Бруто тежина на апаратот: 100 kg

Приклучна моќ: 240 W

Код: 733132

EAN Код: 3838782175114

46,990.00ден