Dark Light

9688 – CEDALKA MAX KL323A


Моќност:25w
Капацитет на садот:1l
Kонуси за цедење:2
Транспарентен сад за сок
Транспарентен заштитен капак
Кабел кој лесно се складира
Боја:зелена

699.00ден