Dark Light

9670 – FEN SENCOR SHD-40B


Моќност 1200 W
ниво 2 на енергија:
нежна протокот на воздух / ниски температури
силна протокот на воздух / висока температура
Тивок мотор
Анти-бактериски површински третман
во облик на саќе прилив скари
сребро-plated прекинувач контакти
бесење јамка
Термички осигурач заштита на моторот од прегревање

790.00ден