Dark Light
,

9588 – PRAVOSMUKALKA ZA PEPEL 1000W 6498


Напон:230V~50Hz
Моќност:1000W
Капацитет на собирање:18l
Проток на вакум:17~18Kpa
Должина на кабел: 3m
Вшмуквање на пепел,
прашина, покрупни честички

2,990.00ден