,

958 – MASHINA SADOVI FAVORIT MS5000 SILVER


MS 5000 Silver

Гаранција: 5 Години

– димензии: В/Ш/Д 85/60/60
– максимален капацитет: 12 сета садови
– 4 програми
– брз програм 30 min. на 40 C
– енергетска класа: А++
– класа на сушење: А
– еден циклус:12,4 л до 17,2 л вода соодветно на програмата
– траење на програма (стандарден циклус): 155 мин
– енергетска потрошувачка: 0,90 KWh
– заштита од поплава
– прилагодувачка кошара
– боја: сребрена
– On/Off копче
– рачка на вратата
– start/pause копче
– копче на вртење за селектирање на програмите
– индикатори за текот на работата на програмата

14,199.00ден