Dark Light

9579 – GREALIC 800W KUPATILO 2578


  • Моќност: 400 W / 800 W
  • 2 степени на моќност
  • Контрола со повлекување
  • Можност за поставување на ѕид
  • 1 година гаранција

1,090.00ден