9397 – 88395 KAMIN HERA FABBIGO


Димензии: 28 x 44 x 73cm
Јачина: 9kw
Димен отвор : Централен  Ø11.8cm
Тежина: 49kg
Тип на Гориво: Дрво, Јаглен
 

6,690.00ден