927 – FEN SEVERIN 0152


  • Фен Северин 0152
  • Компактен дизајн
  • Погоден за обука или патување
  • Боја: бела, виолетова
  • Снага: 1200 W
  • Рачка за преклопување
  • Две брзини на работа
  • Одвојен рутер
  • Кука за виси
  • Димензии: 170 x 210 x 72 мм

899.00ден