Dark Light

9253 – MIKRO GORENJE MMO-20 MEII


Gorenje MMO 20 MEII
 Микробранова печка
 Inox боја
 Mоќност 800W Волумен: 20 Литри
 Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
 Механичко управување
 Функција Одмрзнување
 Ротирачка стаклена чинија 245 mm
 Димензии (Ш x В x Д): 455x260x330 mm

4,990.00ден