Dark Light
-8%

922 – PRAVOSMUKALKA MAX DOMINO


Моќност: 2000W
Електронска контрола на брзината
Телескопска цевка од нерѓосувачки челик
Сунѓерест филтер
Пластична четка
2 во 1 мала четка
Платнена кеса
Автоматско враќање на кабелот

3,690.00ден 3,990.00ден