Dark Light

911 – FEN ADLER AD-2218


  • Моќност: 1500 W
  • 2 поставки за брзина
  • 3 поставки за температура
  • Копче за ладно шут
  • Концентратор
  • Кука за закачување
  • Нов, модерен дизајн
  • Отстранлив филт

990.00ден