Dark Light

9101 – FEN REMINGTON D3015


 

  • За фантастични резултати, користете Power Volume 2000. Со 2000 вати, керамичка и јонска решетка, центар и воздух дифузор, овој паметен фен за коса ќе ви дава убава коса секој ден – без разлика која фризура ќе ја изберете.
  • И сега можеш

 

1,749.00ден