Dark Light

9100 – FEN REMINGTON D5000


  • Јонски климатизација
  • Еко-поставка за заштеда на енергија
  • 1875 вати моќност и стилски хромиран барел со јамка за закачување
  • 3 поставки за топлина / 2 поставки за брзина
  • 2 години ограничена гаранција на производителот и опсег на влезен напон од 125-240 волти

1,490.00ден