Dark Light

8569 – VGR MASHINA SADOVI FAVORIT MSV3000


– димензии: В/Ш/Д 81,5cm/44,80cm/54,8cm
– максимален капацитет: 10 сета садови
– 6 програми, 4 температури
– енергетска класа: А +
– класа на сушење: B
– прилагодувачка горна корпа
– капацитет: 13 L вода
– енергетска потрошувачка: 0,95 KWh
– внатрешно светло
– заштитана грејач
– заштита од поплава
– детска заштита
– целосно вградна
– On/Off копче
– копче за селектирање на програмите
– копче за одложување на времето за миење (3, 6 и 9 часа)
– пола полнење
– индикатор за сол
– индикатор за средство за плакнење
– индикатор за завршување на работата

16,590.00ден