Dark Light

8462 – FRIZHIDER FAVORIT L265 A KLASA


Димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm
Бруто/нето волумен: 253/250 L
Енергетска класа: А
Гас: Р600
Боја: бела/сребрена
Изменлива врата
Регулирачки ногарки
Фиксни рачки за врата
Држач за јајца
Прилагодувачки полици на врата
Прилагодувачки стаклени полици
Потрошувачка на ел. енергија: 163 kWh / год
Ниво на бучност: 42 dB

12,190.00ден