,

8240 – VGR SHPORET FAVORIT 4J BLACK


Независна рерна:
Димензии: В/Ш/Д 59/59,5/55 cm
Енергетска класа: A
Волумен на рерна: 65 L
8 позиции на контролна склопка на рерна
Контролно копче за рерната
Копче за термостат на рерната
Светло во рерната
Една решетка и длабока тава во рерната
Турбо вентилатор
Грејачи: горе-1200; доле-1100 W
Грил грејач:1000 W

Независна стаклокерамичка плоча:
Димензии В/Ш/Д: 4,1/59/52 cm
4 зони на греење
Големина на зоните: (2x145mm од 1200 W ) (2x 180mm од 1800 W)
Контрола на допир
Заклучување на плочата

18,390.00ден