Dark Light

8186 – FEN REMINGTON D3080


ФЕН ЗА КОСА

МОЌНОСТ 1875 W

ЈОНИЗАТОР

3 ПОДЕСУВАЊА НА ТОПЛИНА

2 ПОДЕСУВАЊА ЗА БРЗИНА

ПОСЕБЕН ВЕНТИЛАТОР И КОНТРОЛА НА ГРЕЕЊЕ

КОНЦЕНТРАТОР И ДИФУЗЕР

ФУНКЦИЈА НА ЛАДЕН ВОЗДУХ

1,899.00ден