8128 – BOKAL TERMO MAX EB219 SL


Моќност: 2200 w
Максимален капацитет: 1.7l
Автоматски прекинувач со пилот светилка
Скриен грејач
Показател на нивото на водата
Заштита од прегревање
Заштита од претекување
Ротирачка база 360˚за лесно користење
Куќиште од нерѓосувачки челик
Полирана површина

1,490.00ден