Dark Light

808 – FEN IMETEC C10-2000


Карактеристики:
Должина на кабелот за напојување:
Спецификации:
Дополнителни режими:јонизација, снабдување со ладен воздух
Број на режими:4
Моќност:2000 W
Тип:фен за коса

1,399.00ден