Dark Light

7618 – FEN SEVERIN 0140


* моќност: 1900W;
* 2 температурни подесувања;
* 2 брзини;
* ладен воздушен систем: овозможува да се поправи косата и топлинската обработка;
* додатни делови: насочувач на воздух;
* можност за чисење на решетката за довод на воздух;
* јамка за закачување;
* боја: црна.

1,590.00ден