7104 – FEN VIDAL 5818


  • моќност 2000 W
  • снабдување со ладен воздух
  • режими за греење: 2
  • брзини: 2
  • Должина на кабелот за напојување: 1,8 m
  • тежина: 0,8 кг

2,250.00ден