Dark Light
,

6954 – VGR MIKRO FAVORIT MBPVL 20


Вградни димензии: Ш/В/Д: 59,4cm/31,3cm/38,2cm
Волумен: 20 L
Тежина: 14кг
Излезна моќ: 800W
Излезна моќ на грил: 1000W
5 нивоа на моќност
Автоматско мени
Дигитален тип на контроли
Комбинирано готвење
Дигитален саат
Тајмер за готвење со 95’
Функција за одмрзнување
Експрес готвење
Меморија за зададена функција
Стаклен сад на вртење: 245mm
Сигнал за завршена функција
Детско заклучување
Иnox внатрешност
Иnox преден панел
Врата на повлекување
Стакло на врата

12,699.00ден