Dark Light

6720 – FEN SEVERIN 0112


* моќност: 1900W;
* 3 температурни подесувања;
* 2 брзини;
* дифузер;
* концентратор;
* јонски функција;
* керамички обложена решетка за излез на воздух;
* кука за закачување.

2,490.00ден