Dark Light

6705 – KAMIN BLIST OGAN LM


Моќност: 8-9KW
Нето тежина: 58kg
Димензии: 450х490х930mm
Kвадратура на загревање: 40-45m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште

15,990.00ден