Dark Light

5487 – FRIZHIDER FAVORIT R141


Димензии В/Ш/Д: 82,1/48/50 cm
Волумен: бруто 91L / нето 88 L
Ладилник/замрзнувач нето волумен: 73/8 L
Енергетска класа: А+
Гас: Р600
Боја: бела
Изменлива врата
Регулирачки ногарки
Фиксни рачки за врата
Држач за јајца
Фиксни полици на врата
Прилагодувачки стаклени полици
Потрошувачка на ел. енергија: 113 kWh / год
Ниво на соленост: 43 dB

7,990.00ден